Igår var en dålig dag! Först skulle vi till fiskmarknaden för o äta sushi, men vi hittade inget bra ställe så vi åt på ett annat ställe med mindre god mat.

Sen skulle vi till museet där Hachiko finns uppstoppad, självklart var museet stängt hela den här veckan för underhåll 🙁 jag blev jättebesviken.

Sen på kvällen ville Victor vara snäll och låta mig få äta på en vego-restaurang eftersom jag blivit så besviken över både Hachiko och Fuji. Jag satt länge på TripAdvisor för att hitta en restaurang som hade både vego OCH kött, jag hittade ett jättebra ställe som låg nära oss och även hade ekologisk mat, superbra! Vi gick dit…. tror ni det dög??? Nej, för till köttet serverades typ quinoa eller sallad, och det kan man ju inte äta!!! Men att äta spett med kött på (som vi gjorde häromdagen) UTAN nåt till, det funkar. Varför kunde dom inte bara ha ätit köttet och petat bort salladen? Jag förstår inte…. 🙁 och besvikelsen blev ännu större. Vi gick till ett annat ställe som hade dålig mat och där dom rökte inomhus, jättetråkigt. Jag fick inte min vego mat 🙁 men jag uppskattar att Victor i alla fall hade hjärtat på rätt ställe o ville göra mig glad även om det inte gick hela vägen ut.

Efter den hemska maten åkte vi upp till Roppongi Hills Observatory Deck och kollade på utsikten från 52:a våningen.

Den dåliga lunchen:

Kejserliga parken:

Vego menyn som inte dög:

Utsikten från Roppongi Hills Observatory Deck:

Maten på det dåliga amerikanska haket: