I vårat liv

Månad: augusti 2024 (Sida 1 av 3)

IFK Värnamo-AIK 2024

Vid 9 idag påbörjade vi resan mot Värnamo där AIK skulle möta IFK Värnamo på Finnvedsvallen. Det var inte den bästa arenan och vi såg knappt nånting av matchen pga flaggor, men vi vann med 0-1 så vi åkte ändå nöjda därifrån.

På kvällen åkte Ida och Dennis till Sky Bar och njöt av en trevlig middag tillsammans med solnedgång utanför fönstret.

AIK-BP

Igår var vi på Nationalarenan för att ta 3 poäng, någonstans visste vi att vi skulle vinna men när BP gjorde 0-1 då var det lite surt. Vi fick med oss Olivia som stod på Norra med Oscar & Jenny. På familjeläktaren så fick Gustaf och jag med oss Ida & Dennis. Riktigt roligt! 🖤💛

AIK – Vittsjö 2024

Gustaf och jag var på Skytteholm och tittade på damerna. Första halvlek spelade vi stundvis riktigt bra och vi ledde med 2-1 i halvlek. Efter det så blev det värre, dumma passningar och ett försvarspel som var rätt dåligt! Men positivt var att nya målvakten från Australien samt nya spelarna från Sydkorea och Japan spelade bra. Det kan nog bli något. Tyvärr blev det förlust med 2-3.

Medina

Idag skulle jag ta med min avlösar-flicka till Heron City för att se på Medina. Tyvärr fick hon panik av ljudvolymen, så det slutade med att vi stod utanför centrumet och hörde musiken utifrån istället. Efter Medina gick vi till Jumpyard tillsammans med två av hennes klasskompisar som också var där.

Batra & Glans

Igår var Jenny och jag på Cirkus och såg Batra & Glans 30 år tillsammans. En stundvis rolig och bra föreställning. Inför ett fullt Cirkus så var det tillbakablickar från deras karriärer. Vi kunde nog ha hängt med bättre om vi sett alla sketcher mm.

Bio plus mys

Idag plockade Victor och jag upp Olivia efter jobbet. Hon följde med hem och åt och även Victor. Därefter gick vi fyra samt Ida och Dennis på bio i Vällingby och såg ”Det slutar med oss”, den var riktigt mysig och bra.

« Äldre inlägg

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑