Jenny och Mikael träffades i april 2009 och föll för varandra direkt. Inom ett år hade vi flyttat ihop men hattade fram och tillbaka under de första två åren, vi bodde på flera olika ställen. Till slut hittade vi ett hus som vi köpte, det är stort (244 m²)! Efter några renoveringar består vårt hus nu av totalt 10 rum och kök. Utomhus har vi nylagd gräsmatta, en härlig veranda i solen, en uppvärmd pool samt en mysig trädgård. Vi har också en stor studsmatta som barnen hoppar i under sommarhalvåret. Här ryms vi gott och väl, alla barnen har egna rum och de gemensamma ytorna räcker till.

Familjen består av Jenny, Mikael och våra barn. Jenny har från ett tidigare äktenskap barnen Ida, Oscar och Victor. Mikael har från sitt tidigare äktenskap barnen Gustaf och Philip.

På denna hemsida kan ni läsa vår blogg som vi skriver i nästan dagligen, där berättar vi mest vad som händer i vårat liv. Under fotografier försöker vi att fortlöpande lägga in bilder på vårt hus och på vår underbara familj!

Vi har inga planer på att skaffa fler barn eller gifta oss, vi är nöjda med livet som det är! För varje dag lär vi oss bättre och bättre att njuta av det vi har och uppskatta vårt liv och våra fantastiska barn. Livet kan inte bli bättre än så här 🙂

https://mikaelochjenny.se/old/

Mikael och Jenny:

 

Philip och Gustaf:

 

Victor, Oscar och Ida: