Idag har jag gjort bovetegurt (rawgurt), chai granola och blåbärschiapudding. Rawgurten är den jag alltid gör, så den är välprovad. Granolan och chian är inte testade. Granolan ska ligga i torkugnen i 16 timmar innan jag kan smaka den. Hoppas allt blir gott!
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/06/img_2892.jpg?resize=450%2C600&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/06/img_2889.jpg?resize=450%2C600&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/06/img_2888.jpg?resize=450%2C600&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/06/img_2887.jpg?resize=450%2C600&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/06/img_2904-1.jpg?resize=600%2C575&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/06/img_2905-1.jpg?resize=439%2C600&ssl=1)
Lämna ett svar