Nu så är första veckan med en ny arbetsgivare över och som väntat har det varit en rörig vecka med mycket jobb, men det känns lovande så här långt. Jag kanske får äta upp de orden om ett halvår vi får se. Håller fast vid att vi ser ut som frälsningsarmen i våra nya uniformer, fast många tycker att jag överdriver. Får lägga upp någon bild senare.

Mitt i denna röra som Jenny skrivit om så han vi skaffa bilar, så skönt att bli av med ”repartionsobjekten” vi hade innan. Får hoppas att våra ”nya” bilar håller bättre, jag har kört Jennys Saab till Saltsjöbaden 2 dagar och jag måste säga att Saab är sköna bilar och 9-5 an 2,3t har lite krut under huven, riktigt rolig att köra.

Min är lite mer plastig, rörig invändig och svajig på vägen, men det är en skön och fin bil att köra. Man får ge avkall på ombonaden i kupen med praktiska detaljer. Åter kommer med mer senare här oxå. :-). Ska boka service på den så lär jag få veta om det är något annat.

Nu längtar jag hem och till sängen, har varit vaken sedan 03,30 och det börjar ge sig till känna i huvudet. Får hoppas att de återstående timmarna går fort. Längtar till måndag då barnen kommer hem igen så allt blir som vanligt, saknar alla.

Ha det gott alla