Imorgon åker barnen till sina andra föräldrar efter två härliga veckor på Brunflo! Det har gått förhållandevis bra och jag har bara klättrat lite på väggarna, tiden har gått alldeles för fort. Det enda positiva med det är att jag äntligen får jobba imorgon igen! Jag kommer att sakna alla barn nu när de ska vara ifrån oss i två veckor 🙁

Ikväll kämpade jag mig igenom Idas toviga vackra hår, jag önskar att jag hade så fint hår som henne. Vi har bakat en kladdkaka på kvällen som vi åt tillsammans med polkagrisgrädde.

Igår kväll började jag läsa Renée Voltaire boken jag fick i julklapp. Ikväll har jag läst ut den. Den gav mig massor av inspiration. Mitt förra nyårslöfte till mig själv var att sluta äta godis och att göra frukt- och grönsaksjuicer varje dag. Godisuppehållet höll i sig i två månader och juicerna gjorde jag VARJE morgon i ett halvår. Andra halvåret 2013 har jag tyvärr slarvat, men någon drink varje vecka har det blivit.

Inför 2014 håller jag på att ladda upp med förstärkta nyårslöften från förra året. Jag kommer inte att säga dom just nu, men jag har många på lager 🙂

Imorse gjorde Ida och jag en drink från hennes bok som hon fick i julklapp:

20131229-230453.jpg

20131229-230501.jpg

20131229-230509.jpg