I vårat liv

28° i poolen

Igår var det 28° i poolen. Mikael tog sig ett dopp men inte jag, det var så kallt i luften igår kväll så jag pallade inte att hoppa ner i vattnet. Vi försökte oss på att dammsuga botten, men nåt händer då som skapar luft i systemet och stänger av pump och allting… så det blir inge bra, vi måste klura ut hur man ska göra för att det ska fungera optimalt. Vi har fortfarande lite för högt pH-värde i vattnet också, men igår lade vi i pH- medel… jag ska kolla senare idag om det har hjälpt. Det är mycket att lära sig när det gäller pool. Jag trodde nog att det skulle vara betydligt enklare!

Idag ska jag arbeta med lite bokföring och förhoppningsvis bli klar (annars får jag fortsätta imorgon), sen efter det är det semester på riktigt 🙂 om man bortser från att vi måste städa, handla och tvätta innan barnen kommer.

2 kommentarer

  1. Sandra

    Gud så härligt det ser ut med ett dopp. Riktigt fin ser eran pool ut att vara. Kan tänka mig att det är mycket man ska lära sig..
    Kram

  2. Jenny

    Längtar tills jag vågar doppa mig 😛
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑