I vårat liv

Agia Marina, Kreta

Idag åkte Micke, Åsa, Janne och jag på Mickes och Åsas gemensamma 50-årsresa. Det här är min första riktiga charter-resa och jag konstaterade snabbt att charter inte är min grej. Hotellet var fint och bra men långt ifrån både det bästa och sämsta jag bott på. Det var ljummen och härlig temperatur när vi kom på kvällen. Vi kom dock 22:30 till hotellet så utforska området får vi göra imorgon.

3 kommentarer

 1. Tina Orellana Bergkvist

  Varför är det inte din grej? Vad var det som fick dig att inse det?

  • Jenny Holking

   Massor av barn som beter sig som odågor och föräldrar som är i semester-mode som inte säger till dom.

 2. Tina Orellana Bergkvist

  Det lät ju inte så lockande. Ogillar sånt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑