I vårat liv

Äkta vara

På den här resan har jag påbörjat ytterligare en spännande bok som jag kan rekommendera varmt 🙂

20140620-233538-84938982.jpg

2 kommentarer

  1. Tina

    Jag läser den också, jätteintressant. Och bra att man kan hoppa runt o läsa det man vill bara. Har även läst delar för Antonio o han vill aldrig mer köpa färdiga köttbullar nu. Vi kommer att börja göra egna. Han tycker också att boken är intressant, vilket faktiskt förvånar mig. Kul att ni har det bra. Kram

  2. Jenny

    Va bra att Antonio tar till sig en del också, det gör Mikael också, fast kanske inte så mycket som jag skulle vilja. Har du fått Ethel Forsberg boken? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑