Igår var vi bjudna till Anna och Oskar på middag. Det var god mat och trevligt sällskap, precis som alltid med dom. Deras lilltjej Elvira (som Victor gillar så mycket) hade blivit jättestor och kröp omkring överallt. Matilda (som är lite äldre) var mer pratglad än jag någonsin sett henne. Det var roligt att se en annan sida av henne 🙂

Idag är Mikael och jobbar igen, jag ska försöka börja städa här hemma… det är såå skitigt. Imorgon kommer barnen hem igen, äntligen! Jag saknar dem massor… men då är det skönt om det är någorlunda städat  i alla fall. När Mikael kommer ska vi åka och storhandla mat också… kan behövas, frysen ekar tom.

Tyvärr kan jag inte lägga in nån bild från igår, Mikael har ”gömt” minneskortsläsaren… jag har istället lagt in alla bilder från äventyrsbanan… om ni vill titta på dem 🙂 Ha en bra dag!