I vårat liv

Ännu mer vila

Igår vaknade jag med en dundrande huvudvärk trots att jag faktiskt lyckades få sova hela förra natten. Jag stannade hemma en extra lång morgon men åkte ändå till jobbet en stund. Jag arbetade i ca 4 timmar innan jag var helt slut igen. Idas utvecklingssamtal på eftermiddan blev inställt men jag hämtade henne ändå lite tidigare när jag ändå hade möjlighet. Lite skönt att kunna ge henne korta dagar när jag kan… det är en glädje att kunna unna barnen det.

Igår kväll gick jag på min yoga trots att jag inte är riktigt frisk än. Mikael frågade om jag verkligen skulle gå, men jag kände att det är ändå den enda timmen på hela veckan som jag verkligen bara får ligga och vila och ta det lugnt… och det var såå skönt! Jag höll på somna 🙂

På kvällen kom mamma hit, hon ska stanna över helgen för att umgås med barnbarnen. Barnen ser fram emot det. Idag ska Ida få gå och shoppa med mormor… hon har stora planer 🙂

Idag är jag hemma från jobbet hela dagen. Jag är fortfarande fruktansvärt trött och slutkörd, ögonen svider och hostan retar i halsen. Snuvan ligger tjock i näsan och soffan känns väldigt mjuk och skön. Trevlig helg till er alla!

3 kommentarer

 1. Maria

  Trevlig helg till er också!! Hoppas att du får bli frisk snart:)
  Kram

 2. Maria

  PS Hälsa Kicki,hon är snygg i håret:) DS

  • Jenny

   Hon hälsar tillbaka, hon blev jätteglad över komplimangen 🙂
   Ha det bra, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑