Idag fick jag äntligen åka tillbaka till jobbet igen… såå skönt!! Varje år säger jag samma sak. Det här med semester är inte min grej… jag tycker mest det är jobbigt! Ordning, vardag och rutin, det gillar jag 🙂

Imorse lämnade jag mina barn hos Andreas. Philip åkte till skolan och Gustaf åkte redan igår till Anette. Han blir så nervös inför första skoldagen, så vi kände att det nog är bättre för honom att vara i en för honom tryggare miljö första dagen. Eftersom Mikael jobbade så hade jag inte kunnat vara hemma och stötta honom tillräckligt. Mina barn börjar inte förrän på onsdag… lyx för dem.

Den här veckan vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Det finns massor vi borde göra… men i alla fall idag blir det bara att ta det lugnt. Dels så arbetade Mikael kl 00-11:30 inatt/idag. Han har också varit till tandläkaren som han har världens ågren för. Jag har varit till kiropraktorn nu på eftermiddan och är därför lite mör i kroppen. Imorgon ska Mikael börja jobba 4:10 igen så han behöver sova tidigt. Jag måste också stiga upp tidigt för att ÅKA KOMMUNALT till jobbet – usch och fy!!! Men Mikael behöver låna min bil eftersom han lyckades sälja hans bil igår. Det blev inte många kronor vi fick för den, men bättre än att behöva skrota den när den totalhavererar. Så nu är det biljakt för fullt. Min stackars bil lär jag ju aldrig bli av med… fortfarande ingen som köpt den 🙁 Inte för att jag klandrar dom!