I vårat liv

Äntligen yoga igen!

Idag var första passet yoga på länge. Jag har saknat det eftersom jag mådde så bra av det. Förra terminen gjorde jag uppehåll och rent tidsmässigt har jag egentligen inte tid att gå på yoga en dag i veckan den här terminen heller. Men jag behöver det och unnar mig tiden!

Ikväll blev det svenska novell med Victor. Den är äntligen klar. NO:n från igår har han fortfarande inte fått respons på, vi får se vad det blir.

Mikael jobbar ytterligare en natt i Saltis, det är tomt utan honom hemma. Tur att Victor är här 🙂

Idag fick jag läsa redogörelsen av mitt samtal på familjerätten. Det är svårt att läsa nåt som en helt objektiv person skrivit, det får allting att låta väldigt hårt. Jag var tvungen att läsa flera gånger för att förstå innebörden av det hon skrivit. Jag insåg tyvärr att allt hon skrev faktiskt var sant 🙁 ibland är sanningen grymmare än vanligt.

PS. Mikael fick tag på en ny hatt till min maskin 🙂 tack älskling!

20140219-213841.jpg

20140219-213848.jpg

1 kommentar

  1. Tina

    Bra att du unnar dig yoga en dag i veckan. Tror att du behöver det. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑