Så var det barnfri vecka igen… fast för min del kommer den inte att bli särskilt barnfri. Men det gör inget! Fick jag välja skulle vi ha alla barnen på heltid. (Synd att jag inte får välja) På onsdag har jag utvecklingssamtal med Oscar. På fredag ska jag följa med och ta hål i öronen på Ida och på lördag har Andreas bett mig om hjälp att ta barnen extra. Så mina tre kommer och sover över från lördag till söndag. Det är mysigt… men jag är rädd att barnen kanske tycker det blir ”hattigt”, men i så fall hoppas jag att de säger till.

I helgen har vi fått en hel del gjort i verkstan trots att vi haft barnen. Det är visserligen mest Mikael som gjort saker men jag lyckades faktiskt måla sista lagret på dörren och fönstret i alla fall. I lördags kom Hasse förbi och hjälpte oss att dra nya el-ledningar. Sen har Mikael installerat alla nya uttag och sånt. Så all målning är klar och i princip all el är klar… så ikväll ska vi börja sätta upp konsoller, hyllor mm… såå skönt! Äntligen kan vi börja få ordning hemma. Jag är så trött på att leva i ständig kaos och i evig byggarbetsplats. Efter verkstan ska vi fortsätta med Philips rum och när det är klart ska vi ta det lungt!!! Tänk, till och med jag vill ta det lugnt!

På lördag kom Anna, Oskar och deras barn och hälsade på en stund. Vi bjöd på middag och hade trevlig, tyvärr blir det alltid korta kvällar eftersom deras barn behöver åka hem och sova. Jag förstår dem till fullo, jag kommer ihåg hur mycket det är värt att få barnen att somna i sin egen säng i rätt tid på kvällen. Vi ska försöka planera in att de sover över hos oss eller att jag och Mikael åker ensamma till dem och sover över där… så vi kan ha trevlig en hel kväll 🙂 det behövs att få ha lite roligt också. Fast… om jag tänker efter så är jag och Mikael så trötta o sluta på kvällarna ändå… så även om vi la manken till så skulle vi nog somna över bordet runt 21-tiden i alla fall!