Klockan 7 imorse kom tillslut min kusin med familj och vän fram till Stockholm. De har kört hela natten, nu ligger de nere i källaren och vilar. Det är jätteroligt att de är här! Jag tänker sitta och jobba en stund hemifrån medan de ligger och vilar, sen får vi se vad vi hittar på. De har lite planer för Stockholmsresan, så vi får se vad jag hänger med på och inte.

Gårdagen blev det inte mycket gjort på. Inget husarbete i alla fall… eller vad räknas städning som? Mikael hade redan börjat röja när jag kom hem, sen hjälpte jag till lite när jag kom. Men det är ju så tråkigt att städa!! Inte min grej!

Imorse var jag hos kiropraktorn, det var välbehövligt. Min krock med bildörren mot pannan hade satt sina spår i form av rejäla låsningar. Så det var en värre behandling än vanligt, men det är skönt att få bort det.