Gårdagens letande efter bil blev en stor besvikelse. Jag vet inte hur många stället vi åkte till och alla bilar ser verkligen ut som skit. Två bilfirmor hittade vi inte ens. Jättemärkligt! Vi åkte till rätta adresserna och letade men inte ett spår syntes till av nån bilfirma. Vi kunde se av bilderna på internet att bilarna var fotograferade utanför byggnaderna vi hade framför oss men ingen bilfirma fanns där… och så var det på två ställen!!! Är inte det konstigt? Men som sagt, slutsatsen, kontentan av gårdagen var riktig besvikelse, vi hittade ingenting som var intressant. Sen att min bil dessutom bestämmer sig för att gå sönder. Det måste vila en förbannelse över min bil. För det första var jag tvungen att vända om 3 gånger för att jag hade glömt saker med min bil. Jag ville nämligen ha den helt redo ifall jag av en slump skulle ha hittat en bil och kunnat lämna in min som inbytesbil. Jag ville ha allt med mig. Först glömde jag ta med däcken, fick åka hem och hämta dem. Sen glömde jag alla papper, typ reg.bevis mm, åkte hem igen… sen hann jag bara en bit till så kom jag på att jag hade glömt nyckel nummer 2, bara att vända om igen. Sen kände väl bilen att oj, nåt är på väg att hända, det här måste jag stoppa… så då går hela torkararmen bak av och blinkersen börjar (för första gången nånsin) att glappa. Ni vet hur man hör att det blinkar snabbare av lampan inne i bilen när en lampa ute gått sönder. Så höll blinkersen på att hoppa fram och tillbaka, ena stunden var den paj och nästa inte… därför vet jag att det var ett glapp och inte bara en trasig glödlampa. Nu känner jag mig mest uppgiven. Vet snart inte vad jag ska göra med min bil… köra den rakt in i en betongvägg är ungefär vad den är värd och förtjänar.

Idag ska vi åka på norra sidan av stan och titta på bilar… men självklart kan jag glömma tanken på att kunna lämna in min bil… för den är ju trasig!!!! Hahaha… (ironi)….