Just nu verkar bilar vara det enda som snurrar i våra huvuden. Igår åkte vi en snabbis till en bilhandlare bara för att pejla läget… men självklart blir vi sugna på att köpa direkt. Men vi ska försöka ha lite is i magen. Idag ska vi dock åka till Västerås och kolla på bilar, vi har hittat en Saab (av alla bilar!!!) som verkar jättefin till mig. Jag känner mig riktigt sugen på den faktiskt. Men det hänger ju lite på om de tar emot min bil också, gör dom inte det så kan jag heller inte köpa saaben. Mikael har också hittat en bil på samma firma som verkar ok samt en bil i Västerås hos en privatperson, så vi ska försöka hinna titta på båda. Jag kommer att åka lite tidigare från jobbet för att hinna åka iväg.

Precis när Mikael hade tänkt klippa gräset igår så öppnade sig himlen… så gräset förblir oklippt och verandan förblir obyggd. Så kommer det nog att fortsätta vara hela veckan om vi ska lite på väderprognosen. Både skönt men jobbigt också. Vi vill ju och måste ju trots allt få nåt gjort… synd att bli hindrade av lite regn… eller mycket regn 🙂

Skolstarten för alla mina barn verkar ha gått bra i alla fall, skönt!

Det här är saaben jag gillar:

Den har massor av lullull och roliga saker… men den döljer säkert nåt som vi upptäcker när vi är där… börjar kännas så hopplöst allt med bilar!