Nu har vi kämpat med tomten hela helgen trots att barnen varit hemma. Ida har varit jättesnäll, hon har antigen varit hos granntjejerna och lekt eller varit på vår tomt och gungat eller hjälpt till. Så det har gått riktigt bra… det är mest jag som blir stressad av att behöva avbrtya det jag håller på med hela tiden för att hon ropar efter mig, men det är ju inte hennes fel… Idag ska de hämta grävmaskinen och det ska komma ett lass med jord hit istället. Så nu blir det till att skyffla jord i några dagar. På torsdag (tror jag) ska vi få hit ett till lass med jord. Jag längtar massor tills allt detta är klart… jag är såå trött på anläggningsarbete och jag har jätteont i mitt finger, en konstant värk som inte går över. Det började när jag var uppe på taket och spikade, sen har värken inte gått över, bara blivit värre och värre. Idag är det valborgsmässoafton och alla barnen åker ifrån oss, trist!

I lördags fick vi trevligt besök från Mikaels föräldrar som var på väg till Arlanda… alltid lika trevligt!

Här kommer några bilder från helgen: