Det här har visat sig bli en ren bråk-vecka. Jag bråkar med Ida varje dag o det är jättejobbigt. Varje morgon bråkar hon om kläder och att hon inte vill gå till skolan, samma visa varje dag. På kvällen bråkar vi om skor, kläder, att hon inte vill gå och lägga sig mm. Ikväll tog hon av sig shortsen i hallen och bara släppte dom vid fötterna, sen gick hon tre meter och släppte tröjan. Jag blev arg och sa till henne på skarpen att hon måste plocka upp efter sig. Efter en massa skrik gick jag ut och slängde kläderna i stora soptunnan. Hon blev hysterisk och skrek/grät ännu mer och gick ut och plockade upp kläderna. Sen stod hon i hallen med bara trosor på och sa hej då nu går jag, jag kommer inte tillbaka osv… Jag orkar inte beskriva mer, tror alla förstår… Superjobbigt i alla fall! Det tar på krafterna.

Alla tre barn sköter sig bra i skolan. Victor kommer antagligen att byta klass på måndag för att få komma till en annan lugnare klass. Skönt för honom!

Idag följde Sarah med Ida hem, de fick känna sig stora och prova gå hem själva efter skolan. De klarade sig superbra och var jätteduktiga! Imorgon ska Ida följa med Sarah hem efter skolan. Det var första gången Ida fick gå hem utan vuxen, hon har tjatat länge om det.

Mikael kom hem med en försämrad förkylning idag 🙁 trist!

20130911-205554.jpg