Idag var Ida och jag på chokladprovning inne i stan på chokladfabriken. En trevlig tillställning som jag fick i julklapp av Ida. Det höll på i 1 h och jag fick veta att en bra choklad ska ha som mest 4 ingredienser och att chokladen alltid ska ha en temperatur på ca 25 grader för att smaka bäst.
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/01/img_9310.jpg?resize=338%2C600&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/01/img_9319.jpg?resize=338%2C600&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/01/img_9318.jpg?resize=600%2C337&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/mikaelochjenny.se/wp-content/uploads/2024/01/img_9317-1.png?resize=225%2C225&ssl=1)
Lämna ett svar