I vårat liv

Cirkus

Idag kom en trevlig överraskning med posten. I måndags fick vi reklamblad från cirkus maximum med en ”finn fem fel” tävling. Ida fick göra den och jag postade kuvertet. Idag kom en vinst-biljett med posten. Tyvärr var det bara en biljett och tyvärr är cirkusen på Andreas helg, men ändå! Ida får gå på cirkus 🙂 om Andreas har råd kommer han att gå med henne, annars får jag låna henne. Roligt!

Idag har Ida haft både Maja, Sarah och Mikela här. (Jag har alltid trott att hon heter Mikaela, men har senare förstått att hon heter Mikela). Oscar har haft Emanuel och Gustav här. Vid middagstid åkte Emanuel hem efter två nätters övernattning. Ikväll ska Gustav sova här istället. Suck! Nu börjar till och med jag känna att jag fått nog. Tålamodet tryter! De är ju inte bara guld och gröna skogar. Alla ungar ska ju äta hela tiden också, det blir matlagning till förbannelse! Och ännu mer disk!! Och stökigt och rörigt!!!! Nu är tjejerna i poolen, sen har jag sagt att alla måste hem, nu orkar jag inte mer 🙁

Mikael jobbar som vanligt 🙁 han var hemma i typ 3 timmar, sen åkte han igen. Inge kul alls. Han kommer hem vid midnatt. Sen ska han jobba två nätter till.

Fem minuter senare, innan jag ens skrivit klart det här så är Ida tjurig i poolen. Nu har hon och Mikela klivit upp. När de andra två badat klart ska alla hem. Jag längtar!

Victor är på bio med två vänner ikväll. De åt tillsammans inne i stan. Han kommer nog hem runt 20-21 tiden.

20130816-185913.jpg

20130816-185942.jpg

2 kommentarer

  1. Monica Bergkvist

    Kul att vinna Grattis:-))

    • Jenny

      Tack 🙂 Ida blev jätteglad 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑