Dag nummer två är alltid värre när det gäller träningsvärk… och det är fullträff med det också! Jag sitter på jobbet alldeles ensam idag. Den övriga personalen har arbetstidsförkortning idag, men eftersom jag var ledig i onsdags när vi la gräs så arbetar jag idag istället… Det är ganska skönt, alldeles tyst och det går mycket lättare att arbeta. Mikael jobbar också idag.

När vi kommer hem funderar vi på att ge oss på verandan… ännu ett ångestmoment! Jag tror inte det är så tungt, men däremot är det något vi aldrig förut gjort. Det är nog inte så svårt att lägga klinkers i och för sig, men på verandan är det jätteviktigt att det lutar åt rätt håll så att vattnet rinner av ordentligt… så det är mest det jag är orolig för. Vi får se hur det går… om vi misslyckas så har Mikael i alla fall tränat flera gånger nu på att bila bort kakel och klinkers… så då får vi väl göra om det 🙂 Det finns lösningar på allt!