Idag liksom igår har Maja, Sarah och Mikaela varit här. De har ätit både lunch och middag här. Båda dagarna har jag dessutom bakat paj med körsbär och röda vinbär, mumsigt!

Idag gjorde jag ett försök att stoppa in ett örhänge i Idas hål som blev infekterat. Hon har varit utan örhänge där i en månad nu. Hör och häpna, det funkade. Hålet hade visserligen klibbat ihop lite och det hade bildats en tunn hudhinna på baksidan, men Ida bet ihop och nu sitter örhänget i. Dessvärre upptäckte jag att det andra hålet också blivit lite infekterat, men jag tror att det kommer att läka.

På kvällen tog Victor och Gustaf ett långt kvällsdopp, över en timme var dom i trots att luften kändes ganska kylig. Det är härligt att se hur bra dom två kommer överens!

På dagen arbetade Mikael och jag passade på att åka iväg med alla barnen och köpa det sista sommarlovsgodiset. 150:- fick de handla för, men då ska godiset räcka till 6 gottedagar 🙂 lite handlade jag också 🙂

20130806-234248.jpg

20130806-234307.jpg

20130806-234313.jpg