Lite uppdateringar…. på onsdagkväll simmade jag och Oscar igen. Oscar var trött men tog sig igenom hans 200 meter. Själv speedade jag på och hann simma 475 meter!!! Såå skönt!

Igår följde jag med Ida till skolan, tyvärr hade hon vikarie för läraren var sjuk, så det blev inte som det borde ha blivit, men kul att se ändå… och Ida var överlycklig att jag följde med. Nästa vecka ska Andreas följa med henne också, hon längtar lika mycket till det.

Den här veckan har barnen inte riktigt varit i balans… inte mina tre menar jag. Jag vet inte vad det är… kanske som jag skrev tidigare i veckan. Det är för mörkt och för lång termin, de behöver vila och lugn och ro. Igår hade jag jättebråk med Ida och Oscar… det är jättejobbigt. Båda barnen grät massor. Det resulterade i att min yoga blev förstörd, jag kunde inte njuta och koncentrera mig som jag ska. Så den va inge kul alls. Det är första gången som jag inte uppskattat min yogatimma. I morse var barnen lugnare, jag skjutsade Oscar till skolan och han verkade glad igen. I eftermiddag ska vi uppvakta Ida, hon ska få alla hennes paket, hon längtar massor och har nyfiket gått och titta på alla paketen.

Mikael fixade i Oscars rum och har nu fått ordning på elen som vart tokig. Vi har inte längre strömförande vatten 🙂 I helgen ska vi försöka ta oss för att börja gipsa även fast barnen är hemma. Vi känner att det är viktigt att få det klart. Oscar behöver sin lilla håla, vi märker att han inte mår bra av att vara ”rotlös”. Så vi ska försöka skynda på det hela.

Igår började vi julpynta lite hemma… hoppas på att hinna med resten i helgen! Jag och Ida har dessutom kämpat och slagit in alla julklappar i veckan… så nu väntar vi bara på julen 🙂

Idas paket:

20121123-112402.jpg