I vårat liv

En dålig start

Idag blev en riktigt dålig måndag-morgon, fylld av bråk med Ida. Mitt tålamod brast och jag blev arg och skrek. Ibland orkar jag inte bita ihop, särskilt inte när det blir för stressigt. Jag ringde till Ida på kvällen och sa förlåt men det kommer ändå att kännas jobbigt ända tills jag får träffa henne igen och kramas ordentligt. Jag saknar Ida och Oscar. Nästa vecka måste jag planera inför måndagmorgon ordentligt med Ida så vi slipper måndags-bråken.

Ikväll var jag inte hemma förrän kl 21:30. Det är ”stora bokslutsveckan” på jobbet och jag kommer att behöva jobba över mer eller mindre varje dag i veckan. Imorgon blir enda dagen som är ”normal”. Då ska jag besikta bilen kl 16 och sen åka hem och hjälpa Victor med läxor.

Ida gör läxor:

20140120-224514.jpg

2 kommentarer

 1. Tina

  Vad tråkigt att era måndagar alltid blir sådär tråkiga. Tror också att bra planering är den bästa lösningen. Håller tummarna att nästa måndag blir bättre. Kram

  • Jenny

   Tack… kan behövas!
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑