I vårat liv

En fullsmockad helg

Så var det äntligen fredag… eller inte! Imorgon har Oscar fotbollscup hela dagen. Det är jätteroligt för honom, men jag tycker det är as-jobbigt! När Mikael äntligen är ledig en lördag, så måste jag åka iväg. Det är visserligen skönt att jag kan lämna Ida hemma med honom, men tråkigt att inte få vara hemma och spendera dagen med alla i familjen. Nästa fredag är det fotbollsavslutning, förhoppningsvis blir det en liten paus då innan inomhussäsongen kommer igång. Idag är Mikael hemma med Ida så jag få jobba lite grann. Ida blev tyvärr sjuk sämsta veckan av alla. Jag har både bokslut, moms, budget och löner som är brådskande. Så nu försöker jag rensa igenom de papper som samlats på två dagar.

Ida mår mycket bättre idag, det känns jätteskönt! Jag blev riktigt orolig ett tag…

1 kommentar

  1. Sandra

    Så skönt att hon e bättre.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑