Idag har varit en ganska härlig dag, visserligen inte lika varm som de tidigare i veckan. Men vi har haft det lugnt och skönt och alla har varit glada och nöjda. Jag tvättade bilen på förmiddan och Mikael jobbade i Saltis. Ida lekte med lite kompisar och Oscar och Victors vänner for hem vid lunch. Oscar följde med Vincent hem till honom och ska sova där inatt. Gustaf, Philip och Victor har varit på bio på kvällen och jag har sett till att få lite kvalitetstid med Ida idag. Vi två gick till lekparken och sen bakade vi muffins med vit choklad och hallon. På kvällen satt vi tillsammans i soffan och tittade på en kvällsfilm. Jag låg bredvid henne och läste och mös tills hon somnade… såå mysigt! Mikael ska upp och jobba i Saltis imorgon igen så jag passar på att sova inne hos Ida igen så han får sova hans få timmar i lugn och ro.

Godnatt!

PS. Idag har jag satt ut bilskrället på annons, så håll tummarna!!