I vårat liv

En ny morgon…

Så var det söndag igen… veckorna och dagarna går alldeles för fort. Tänk, imorgon är det oktober, det är bara knappt 3 månader kvar till jul. Nu ser vi fram emot 4 av familjens födelsedagar inom den närmsta tiden. Den 29 oktober fyller Gustaf, 17 november Victor, 28 november Ida och den 14 december Mikael. Sen är det jul! Jag älskar julen, jag längtar redan efter att få julpynta, ta fram alla mysiga lampor till fönstren och sånt. Men, lite till får jag vänta.

Oscars feber är något bättre idag, han vaknade med 38,4. Vi får se om han orkar åka iväg med mormor och ha en mysig stund bara han och hon. I så fall blir det Bromma Blocks. Det ligger på lagom avstånd. Gustaf och Philip ska åka iväg idag med deras mamma till Enköping men de kommer tillbaka sen ikväll…. lagom för att göra lite läxor kanske 😛

Ida har sin dans i eftermiddag och mamma ska åka hem med tåg runt halv sex ikväll. Helgen har gått fort, men det har varit trevligt med mamma här. Det hade varit ännu trevligare om inte jag hade varit så hänging själv, men det börjar ändå kännas helt ok nu. Inatt vaknade jag dock med hosta igen, men jag lyckades somna om tack och lov. Jag är fortfarande snuvig också. Fast det allra jobbigaste är denna evinnerliga huvudvärk som jag vaknar med varje dag. Jag vet inte hur jag ska få bukt på den…. eller så får jag bita ihop och bara lära mig leva med den.

2 kommentarer

 1. Tina

  Olivia och jag längat också massor till jul! Har redan börjat köpa lite julklappar. Vad jobbigt med huvudvärk. Be Micke ge dig lite mjuk massage bara så att du slappnar av. Kram

  • Jenny

   Han försöker knåda lite varje dag, men knådar han för mycket så blir huvudvärken tio gånger värre, så det måste va lagom… inte lätt!
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑