I vårat liv

En tom lördag!

Jag var tvungen att fråga Mikael flera gånger igår. ”Är det verkligen ingenting vi har att göra imorgon?” Det har inte hänt på år och dar. Mikael jobbar visserligen saltismorgon nu, men förutom det har vi INGA planer för dagen. Ingen av oss!

Igår kväll firade vi Victor, han blev jättenöjd med alla hans presenter. Det var inte mycket han fick, men han fick det han önskade sig och därför var han nöjd ändå. Han fick lite pengar, en magneticube (fyrkantiga bitar), presentkort på steam, biokort, en egengjord skål i metall från Oscar samt en klurig trälåda som pengarna låg i. Det var en sån där knep och knåp låda. För att få pengarna var han tvungen att komma på hur man skulle öppna den först. Det är världens simplaste lösning, om man kan den! Vi blev tillslut tvungna att ge lite ledtrådar, men han klurade en lååång stund först. Som sagt, han var nöjd i alla fall!

Jag gjorde en skattjakt tillsammans med Ida på eftermiddan. Vi har ett belöningssystem för henne. När hon samlat tillräckligt många hjärtan kan hon välja från en lista hur hon vill använda sina hjärtan, igår blev det skattjakt. Skatten var en klistermärksbok med Lady Gaga. Jag hade dessutom köpt tunna magnetark, så vi klistrade kläderna från boken på magneter så hon nu kan använda dem på hennes magnettavla. Det blev riktigt bra faktiskt!

Idag har vi som sagt inga planer. Till kvällen ska Mikael ge sig på att göra Sushi, Victor har valt det som födelsedagsmåltid. Vi får se hur det går 🙂 Själv skulle jag göra en kalops till de som inte vill ha sushi, men jag upptäckte att grytbitarna jag köpt var av fläsk 🙁 så då fick jag ta fram en stor klump fransyska istället. Lite längre upptining på den bara. Jag hoppas på lite bakning med Ida också… hellre det än att leka 😉

20121110-084227.jpg

1 kommentar

  1. Tina

    Vad härligt att Viktor var nöjd m sin födelsedagsuppvaktning o presenter. Visst sa vi att jag skulle köpa biobiljetter? För 100 kr? Har hunnit glömma… Känns som jag bara har en liten nöt där uppe ibland. Vad bra att Idas belöningssystem fungerar. Hoppas att allt kan fungera utan system sen, alltså att du gradvis kan få henne att glömma det och att hon uppför sig bra i alla fall. Kan du svara min fråga på viber istället för bloggen? Ha en trevlig helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑