I vårat liv

En usel dag…

En riktigt dålig dag! Jag vaknade med feber, snor och snuva. Ida har bett om hjälp typ var femte minut hela dagen, det jag har hjälpt henne med har gått åt pipan… sen kom spöket Laban och hällde ut ett glas vatten in under Idas garderob (det var inte Ida som spillde!!!). När jag skulle försöka rubba garderoben för att torka under (för att undvika att få fuktskador på det nya golvet) då hade jag sönder garderoben… så nu vill jag bara sova och vänta på en ny dag som förhoppningsvis blir bättre än den här. (Det har varit mer småsaker också under dagen, men jag vill inte göra er alla deprimerade genom att rabbla upp dom här, nu räcker det 🙂 ).

Tack Mikael för blommor och chokladboll i ditt försök att göra min dag bättre, jag älskar dig!

1 kommentar

  1. Tina

    Önskar jag kunde göra något ❤️ Krya på dig. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑