I år var det Ida, Victor, Oscar och Olivias tur att ge sig in i en Escape Story. I år körde dom ”the break in” och förra året med Philip och Gustaf var det ”the last manuscript”. Oscar tyckte att förra årets rum var roligare. Själv tyckte jag det här var roligare än mitt och Mikaels förra ”baksmällan”. Det var inte meningen att jag skulle följa med in, men eftersom Ida kände dig rädd och nervös så hoppade jag in i sista sekund och hjälpte till. Jag hoppas att jag inte förstörde ungdomarnas entusiasm, jag blir själv så ivrig och tycker det är så kul 🙂

Vi tog oss ut med 3 minuter tillgodo. Tydligen är det mer än hälften av grupperna som inte tar sig ut, så vi fick med beröm godkänt! Vi fick dessutom färre ledtrådar än vad många andra får plus att vi hade en låg genomsnittsålder, så vi var riktigt bra 🙂

Vi smaskade i oss subwaykakor innan det var dags att börja.