I vårat liv

Ett fint kort!

Idag kom en fin hälsning i brevlådan från Sarah och Mikelas farmor och farfar! Jag blev jätteglad 🙂

20140306-185402.jpg

2 kommentarer

 1. Sandra

  Åh va gulligt! Bor dom hos sin farmor och farfar ? Tänkte eftersom det är dom som ni får så fina lappar ifrån ?

  Kram

  • Jenny

   Farmor och farfar bor i Frankrike och har begränsade möjligheter att göra nåt för deras barnbarn. Farmor Inger tycker inte att barnen nånsin får göra NÅNTING med deras föräldrar (vilket stämmer). De små saker jag gör tillsammans med Sarah och Mikela är oftast bland det bästa tjejerna får uppleva (förutom när farmor och farfar hälsar på i Sverige). Inger visar sin tacksamhet till mig och jag blir lika glad och rörd varje gång. Jag tycker inte jag gör nåt speciellt, men för tjejerna är det oftast nåt helt fantastiskt!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑