Idag fick alla fyra barnen åka med min pappa till Tväråfors och fiska. Där var min faster Mona och Runo plus barnens tremenning (syssling) Ellen. Barnen hade en bra dag trots halvtaskig fiskelycka.

Under tiden åkte Mikael och jag upp till Piteå där vi hälsade på mina två kusiner Malin och Maria. Jag har inte varit där på år och dar, så det var riktigt trevligt!

Ikväll var vi hos min farmor och åt mat, hon bjöd på hämtpizza (hon har inte längre ork att laga mat till alla). Det var trevligt och Victor och Oscar tyckte det var supermysigt att få gosa lite med våran gamla katt Loke. Att sedan få träffa en av farmors igelkottar gjorde kvällen ännu mer lyckad.

Efter middagen åkte vi hem till min kusin Jonas som har Sandra och barnen Neo och Tess. Det blev en jättebra kväll där Ida och Olivia hoppade tillsammans och körde små elbilar hela kvällen. Neo älskar Oscar och Oscar tog tillvara på det och busade med honom nästan hela kvällen. Victor tog istället chansen att få prova spela på en PS4:a.

En lyckad dag 🙂

IMG_2474.JPG

IMG_2475.JPG