I vårat liv

Följ planen dag 32-34

För min del följs ingen plan den här veckan tyvärr. Jag är fortfarande hängig och bihåleinflammationen vill inte riktigt ge sig. Micke och Gustaf har kört på tillsammans ända till idag då Gustaf gav upp. Micke kämpade dock på och sprang 5-kilometers spåret, riktigt bra gjort! Jag ser fram emot att ta upp träningen igen 🙂

4 kommentarer

 1. Tina

  Men va?! Lyckades Micke springa 5 km? Det är ju superbra!

  • Jenny

   Nja, han sprang inte i 5 km, men han sprang enligt planen i 5 km 🙂

   • Tina

    Aha! Då fattar jag. Men bra ändå. Han var ju själv.

    • Mikael

     Jag sprang 2 minuter och gick snabbt 3 minuter i intervaller. Totalt 35 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

© 2022 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑