Nu är allt klart! Det känns som lite ”anti-klimax” typ… Visserligen är det skönt att allt är över… Men allt gick inte som jag ville och det som gick igenom gick lite för enkelt.

Kontentan av det hela och det som är klubbat och fastställt är: Oscar bor hos mig och åker till Andreas tors-mån varannan helg (som Victor). Ida fortsätter att bo varannan vecka. Det som också skrivits i protokollet är att vi båda ska respektera barnens vilja angående deras boende och umgänge med den andre föräldern. Det framgår att vi båda måste hjälpa till att bättra på Oscars skolgång och skolnärvaro. Ett krav från min sida var att Ida ska ha rätt att ha med sig sin telefon på pappaveckor så att hon har lika stor rätt och möjlighet att ringa mig på hans veckor som hon har att ringa honom på mina veckor. Andreas gick motvilligt med på det, så det finns på pränt nu.

Mer än så blev det i princip inte. Det är skönt att det är över och jag hoppas att Oscar kan få ro i själen nu!

20140507-170129.jpg