Igår kom vi äntligen igång i Philips rum på riktigt. Vi har spacklat förhoppninsvis sista lagret. För länge sen, när vi gjorde ”svarta rummet”, så spacklade vi första lagret. Så vi hade lite mindre arbete nu… men självklart ska allt slipas också… hua, jag bävar för byggdamm igen 🙁 . Vi bytte båda dörrarna igår också. Den ena var lätt, det var bara att byta ut dörrbladet i befintlig dörrpost. Den andra dörren bytte vi karm och allting. Det var lite knepigare, men det gick riktigt bra ändå, jag är nöjd 🙂

På kvällen lånade vi Oscar och Victor och for och motionssimmade en stund. Mikael följde med till barnens stora glädje… men han gillade inte simningen, så vi får väl se om jag får med honom fler gånger… Det känns skönt att ha kommit igång med simning, roligt att barnen är med på det också. Tyvärr kommer inte Victor att kunna följa med i fortsättning, för han har scouter på tisdagar. Men jag kommer att ta med Philip och Oscar… och de veckor vi inte har barnen kommer jag att försöka låna Oscar så ofta det bara går.

Idag är Mikael ledig. Han ska visserligen lämna in bilen på verkstan, så det blir en del åkande hit och dit, men för övrigt så ska han fortsätta i Philips rum. När jag kommer hem så fortsätter jag att hjälpa till också.