Idag var ”äntligen” första skoldagen för alla barnen… Nästan alla barnen var mer eller mindre trötta… de var svårt att få igång dem. När det var 10 minuter kvar innan vi skulle sitta i bilen var fortfarande 3 av grabbarna inte klara med frukosten, inte påklädda och inte borstade tänder!!! Då blev det stressigt. Gustaf spydde på tunnelbanan, trist vad en nervös kropp kan göra med kroppen. Ida var jätteängslig och ville inte alls att jag skulle gå, så jag fick sitta med henne i knäet en halvtimme på skolan innan jag äntligen fick åka till jobbet. Oscar var mest ivrig och entusiastisk… och Philip och Victor var som vanligt – coola!

Nu är det barnfri vecka. Jag var jättetrött förra veckan och den här har inte börjat bättre. Jag vaknade ”som vanligt” när Mikaels klocka ringde vid 3 inatt och jag somnade om sista halvtimmen innan jag skulle upp kl 6:30… så det blev inte många timmars sömn inatt heller.

Jag och Mikael har insett att vi får nog he oss ut i regnet också och arbeta om vi ska bli klara innan vintern med våra utomhus-projekt. Så nu gäller det att bita ihop sista veckorna innan kylan tränger sig på ordentligt.