Idag gjorde vi vår vanliga storhandling inför kommande barnvecka. Skillnaden den här fången var att inköpet bestod av två stora påsar från grönsakshyllorna. I vanliga fall brukar vi på sin höjd fylla en påse. Nu ska det bli nyttigheter. Jag köpte allt från papaya, rödbetor, fänkål, ananas till vanliga saker som gurkor och äpplen. Det ska bli kul att prova lite nya drinkar och smoothies.

Imorse försov sig Mikael. Eller, egentligen försov han sig inte, han hade ställt klockan en timme fel. Så när hans kollega ringde kl 04:35 (Mikael började kl 04:30) så blev de fart på Micke!!! 20 minuter senare befann han sig 3,5 mil hemifrån och på jobbet i Saltsjöbaden! Fråga inte hur fort han körde!!!

Själv vaknade jag av honom och hade lite svårt att somna om, så jag sov ända till klockan 9. Men de va skönt! Tror jag behövde det. På förmiddan jobbade jag med lite bokföring. Rätt ok det med.

Den här veckan har vi tagit det lugnt. Inte gjort nåt vettigt här hemma. Förhoppningsvis orkar vi ta bort alla julsaker imorgon.

Nu till bokens värld…

20130112-205311.jpg