God fortsättning vill jag önska alla!

Nyårsafton hos oss blev ganska lungt… vi hade inga barn hemma. Våra vänner Anna och Oskar kom över och åt middag med oss. De tog med sig förrätt och efterrätt och Mikael och jag lagade en god plankstek till huvudrätt. Anna och Oskar hade sina två döttrar med sig. Vi hade en lugn och trevlig kväll. De åkte hem strax före kl 22 så jag och Mikael kom oss isäng i god tid före tolvslaget. Mikael skulle upp kl 3:30 för att åka till jobbet… så det var inte mycket annat att välja på än att sova.

Igår kom Philip och Gustaf hem och efter lunch idag kommer mina barn hem också… jag ser fram emot det. På fredag ska jag och Ida till Disney on Ice i Globen och på lördag ska vi till Mikaels föräldrar i Eskilstuna och hälsa på. Det kommer att bli en härlig vecka…. tyvärr är Mikael febrig och sjuk. Men jag hoppas det är nåt som går över snabbt.