Igår möttes vi på Bauhaus efter jobbet och köpte gips, reglar, skruv mm. Så skönt att äntligen ha det gjort. Vi kollade även på golv, så vi tror vi har bestämt vad det ska bli. Men det skriver jag inte än. Det får bli en överraskning sen. Idag ska jag börja ånga bort tapeter tänkte jag.

Inatt har jag varit vaken av att jag haft jätteont i magen. Tyvärr tror jag att det kan vara blindtarmen, för det är precis där det gör ont, och det är en ”punktsmärta” vilket också talar för blindtarmen. Inatt kunde jag inte ens vända mig om i sängen för att jag hade så ont. Så det blev några timmar vakna inatt vilket resulterade i att jag lyckades sova ända till klockan 9. Det brukar jag sällan lyckas med. Men det behövdes! Idag är det lite bättre i magen, så jag hoppas det går över helt och hållet, att det inte är blindtarmen.

Idag är Victors riktiga födelsedag, massor av grattis till honom på 14-årsdagen!

20121117-092846.jpg

20121117-092852.jpg