Ikväll skjutsade jag in Victor till Hard Rock Café där han tillsammans med 4 vänner blev bjuden på mat av Felix som har fyllt 15 år. Efter det åkte de hem till Cristoffer där de alla ska övernatta. De får nog superkul! Sist han sov där hade de varit vakna till fyra på morgonen, det gillar jag inte, men vad göra? Grabben e stor nu!

Här hemma har istället Oscar två övernattningskompisar. Både Gustav och Vincent är här. Det är roligt! Men den här helgen sa jag till Oscar att det får räcka med kompisar en natt. Jag känner att det börjar vara lite mycket nu. Även om inte Oscar inser det själv så är jag övertygad av att han nog mår bra av lite egentid, tid hemma utan en massa kompisar.

Gustaf har kommit hit, men han verkar lite däven, vi vet inte varför… Hoppas han inte är bekymrad över något.

Mikael jobbar saltismorgon både lördag och söndag. De e trist, men bra för kassan. Imorgon ska Ida och jag åka upp till centrum och shoppa byxor. Jag fick nog efter imorse. Nu ska hon få prova ut två par byxor som sitter BRA på kroppen, byxor som hon godtar att använda, byxor som kan ta bort några morgonbråk…. Hoppas det funkar! På söndag har Ida dans… i övrigt blir det en lugn helg…

20130315-223553.jpg