I vårat liv

Hicka

Som Mikael sa… min bil har hicka. Det började i torsdags när motorfelslampan började lysa. I fredags ångrade den sig… men kom på sig själv i lördags när Mikael lånade bilen till saltis. Vilken tur att jag inte avbokade tiden till verkstan på torsdag! Vi undvek bilen resten av helgen. Imorse blev jag ledsen när bilen fortfarande lös motorfel. När jag hade parkerat bilen i garaget på jobbet imorse kom jag på att jag skulle ta en bild till bloggen på den tragiska lampan… men då slutade det lysa motorfel igen 🙂 så bilen har hicka… eller svårt att bestämma sig! Det får bli verkstan på torsdag ändå. Kan ju inte ha motorfel varannan dag. Hoppas det inte är nåt allvarligt.

När jag kom till jobbet lös adventsstaken fint. Jag bytte till ”jultabletter” på borden på jobbet och de röda ljusstakarna på borden. Det blir juligt mysigt här… kanske ska ta fram adventsstakar till alla andra också? Hmm… måste rådfråga kollegan. Både Mikael och jag har sovit dåligt hela helgen. Inatt vaknade vi båda två runt tre… vi höll på skrämma livet ur varann dessutom. Mikael gick upp på toaletten, men han hade nog inte förstått att jag var vaken, när jag hörde honom spola gick jag upp för att gå på toaletten jag också. Han hörde inte mig komma tassande och när vi möttes i hallen hoppade han bakåt av skräck och gallskrek, visste inte att jag var så skräckinjagande! Jag ville ju inte vara sämre, så jag skrek åt honom också. Sen skrattade vi tillsammans i sängen åt det hela 🙂 Dessvärre kunde jag aldrig somna om…. ”somna”-appen hjälpte inte inatt. Den har funkat både fredag och lördag, men inte nu 🙁 Inte heller att läsa hjälpte kroppen till ro. Ögonen sved men sömnen uteblev. Så det blir en trött dag… eller kväll…. hoppas barnen är på bra humör när de kommer hem!

20121119-072410.jpg

3 kommentarer

 1. Tina

  Har länge irriterat mig på att du skriver lös istället för lyste. Var tvungen att kolla upp det. Man kan säga så men den svagare formen lyste är ändå alltid den som är korrekt. Tydligen är det vanligt i Sthlm. Kul att ni råkade skrämma varandra, hahaha. Hoppas att ni kan sova bra snart. Måste vara jobbigt att alltid vakna så där. Kram

  • Jenny

   Jag kanske börjar bli mer och mer stockholmare efter alla år här 🙂
   Jag hoppas också vi kan sova… de e tröttsamt att alltid vara trött!
   kram

 2. Jenny

  Den var intressant!
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023 Jenny & Mikael

Tema av Anders NorenUpp ↑