Igår blev Idas ena hål infekterat igen… 🙁 Jag blir så ledsen för henne. Men Mikael gjorde en rejäl tvättning med alsolsprit på kvällen och idag såg det lite bättre ut. Det har kommit lite blod och torkat lite, men den värsta rodnaden har tack och lov lagt sig. Idag är hon med mig på jobbet för hon har liiite feber, 38,3°, men det är tillräckligt för att inte gå till skolan.

20121109-093801.jpg

20121109-093809.jpg

Igår när Ida hade lite att göra så passade hon på att pynta sin lilla julgran… Hon blev nöjd med resultatet men väntar ivrigt på att få lite mer julpynt till den när vi plockar fram stora lådorna.

20121109-094046.jpg

Oscar överraskade mig med en present från träslöjden när jag kom hem. En jättesupersöt liten ljusstake. Den är lite vinglig så den får inte lämnas ensam…. men den kommer att stå fint i köksfönstret.

20121109-094244.jpg

Vi hade också äntligen hem en vän igår som hjälpte oss att laga två av våra tre trasiga element samt byta blandaren i köket. Den har varit trasig ett bra tag nu. När vi spolat för kraftigt i kranen har det blivit fontän istället. Inte bra! Men nu fungerar den igen! Såå skönt!

20121109-095053.jpg

Igår var Victor och jag till hans skola på knytkalas, det var helt ok. Ganska trevligt den lilla stund vi var där. Victor verkade ha velat stanna längre men jag kunde tyvärr inte. Jag vägrar missa min yoga. Så jag var till yogan på kvällen och det var lika skönt som alltid att få vara där och slappna av i nästan en timme.

Nu är halva den här hektiska veckan avklarad, det känns skönt! Tydligen är Philips scouter imorgon inställda också. Lika skönt det. Oscars fotbollsträning kommer igång igen på söndag klockan 10…. men han erkände att det har varit ganska skönt med en paus i fotbollen. Vi får se vart det slutar. Han vill gå på fotbollsskola från 6:an, så vi har ställt honom i kö. Men jag befarar att intresset inte kommer att hålla i sig tyvärr. Men vi får se! Ikväll ska vi fira Victor som fyller 14 år den 17:e november. Men eftersom han är hos hans pappa då så firar vi honom redan idag. Det blir mysigt! Oscar hade egentligen tänkt gå på disco ikväll, men det verkar som han ångrat sig. Vi få se…. Ha en bra kväll!