Jag vaknade klockan tre imorse och kunde inte somna om. När klockan var halv fem gav jag upp och klev upp ur sängen… jag förstår inte varför det ska vara så svårt att somna om! Sen ringde Mikael och konstaterade att hans bilnyckel låg kvar i min handväska som jag självklart tagit med mig till jobbet… så där sabbades hans dag också. Sen såg jag av en slump här på jobbet att chefen inte godkänt mina arbetstider som jag skrivit upp (min tidrapport ligger på hans skrivbord)! Det är första gången han ifrågasätter min tid! Så jag känner mig så grymt irriterad… nu väntar jag bara på att han ska komma in till mig med tidrapporten och fråga mig så jag kan få förklara. Jag har varit överärlig på tidrapporten! Till och med avrundat med kvartar istället för halvtimmar som avtalet säger. Hur ska den här dagen sluta???

Nån gång under dagen ska mitt ex äntligen hämta alla hans saker ur vårt garaget. Redan i mars bad jag honom att han skulle ha tömt garaget senast maj… tror ni han höll det, nix! I maj ringde jag ytterligare en gång och bad honom att hämta sakerna, tror ni det hänt något, nix! Nu skickade jag ett sms och sa att vi måste börja arbeta med garaget nu i veckan som kommer… då skriver han till slut att han ska hämta sakerna idag, sen när jag ber att få veta när under dagen han kommer… tror ni jag får något svar, nix!!! Underbart med kommunikation! Jag förstår inte hur svårt det kan vara att svara på ett sms!!! När vi varit schysta och låtit honom förvara saker i vårt förråd är det minsta han kan göra att svara på ett sms. Just nu är jag sur på mitt ex av fler anledningar som jag inte kan skriva här… men jag kan lugnt säga att han beter sig som ett riktigt svin!

På torsdag har vi bestämt oss för att montera upp studsmattan… barnen längtar massor… och som det ser ut nu så ska vädret vara ok på torsdag. Jag har ingen lust att ta fram den i storm och hällregn…

Igår städade jag för övrigt källaren också, så när som på tvättstugan i alla fall. Den hann jag inte med, men hela den övriga källaren är klar. Mikael hjälpte till och röjde i verkstan. Tvättmaskinen gick varm hela gårdagen också… och ändå är det tvätt kvar, helt otroligt! Vi storhandlade och förberedde inför barnveckan igår. Nu väntar vi bara på att barnen ska droppa in efter skolan. Philip har varit på klassresa i Göteborg från lördag till idag… vi får se hur trött han är när han kommer hem!