Jag får verkligen aldrig sitta ner på barnveckorna… det känns riktigt hopplöst emellanåt. O det spelar ingen roll hur mycket ni tänker eller säger till mig att ”de e ju bara att du säger nej till barnen” eller ”de e väl bara att sätta dig”. Det funkar helt enkelt inte. Mina barn är av en annan ras eller nåt. Jag springer som en jojo för att få allt gjort. Ikväll har Oscar haft ännu mer läxor, men han är jätteduktig, det måste jag verkligen ge honom en eloge för! Victor har fortsatt med hans spanskaläxa… de e bara det att när han sen ska läsa upp för mig (träna), då bara ’måste’ han ta fram rätt fönster i datorn mellan meningarna… o så ’måste’ han ta fram rätt bild i datorn eller nåt… fattar ni vilken tid det tar att läsa igenom tio meningar när han ’bara’ ska fixa det ’där’. O det spelar ingen roll om jag säger till honom att sluta, för han ’ska ju bara’… Suck!

Idag hade Ida Friluftsdag på skolan. Hon åkte skridskor och var jättenöjd med dagen, så på söndag vill hon åka skridskor istället för att bada (som om jag hade lovat henne det).

Oscar hade med sig en kompis hem och Philip sov hos hans mamma… Men som vanligt var det minst fullt bord till middan 🙂

Jag och Ida har rengjort Linneas bur och till kvällsfika gjorde jag lite fruktsallad till barnen.

För er som undrar så har jag fortfarande inte ätit en enda godis sen nyår och jag kämpar med mina fruktdrinkar varje morgon 🙂 det känns superbra!

Imorgon kanske jag ska bli en sträng mamma som säger nej??? Eller inte…

20130130-221200.jpg