Idag var det jag som vaknade med feber och jätteont i halsen. Vilken tur att jag redan innan hade bestämt mig för att arbeta hemifrån idag… och vilken synd att uppkopplingen till mitt jobb inte verkar fungera alls idag. Morr! Mycket irriterande… så nu måste jag sitta och vänta tills min kollega kommer till jobbet så hon kan hjälpa mig att starta om datorn därborta eller nåt. Då hade jag kunnat sova en timme till också…. Anledningen till att jag ska arbeta hemifrån är för att jag ska till tandläkaren klockan 10 och laga tänder 🙁 inge kul! Jag skulle dessutom ha haft utvecklingssamtal med Ida idag också, men det blir inte av pga Ida ligger sjuk hemma hos Andreas.

Den här vecka ska Victor stanna ända till fredag. Han har friluftsdag på fredag och tyckte det kändes enklare att utgå härifrån då. Jag förstår vad han menar. Så han fick ta tjuren vid hornen och fråga Andreas själv och Andreas sa motvilligt ja. Det är mycket bättre att de försöker börja prata med Andreas själva om sånna här saker, problemet är att de inte vågar… jag förstår varför.

Victor satt och fortsatte knåpa på hans hemsida igår. Han hittade ett fint tema på 48 dollar som vi laddade ner till honom. Nu ska han/vi bara förstå hur man gör med sidan, wordpress admin sidan ser lite annorlunda ut än våran… men det ger sig.

Igår hade jag min bil på service. Största anledningen var för att få ett hum om hur bilen mår… om det är katastrof eller om jag faktiskt köpt en bra bil. Det visar sig att det var en bra bil 🙂 Det var två saker som behövde lagas på bilen. Bakbussningarna (vad nu det är!) och motorvärmaren läckte glykol så den behövde bytas. Det var det enda de hittade… sååå skönt!