Idag har varit fullkomligt kaos. Jag kom hem kl 15 och har fortfarande inte suttit ner! Nu (kl 22) har jag lagt mig och det är min första lugna stund. Jag vet inte vad det var med alla barn… Men de var ivriga och uppspelta och på mig hur mycket som helst. Oscar bara sprang och hoppade när jag kom hem!

Ida och jag har julpyntat, tyvärr så hade lite saker gått sönder och jag har insett att jag har alldeles för lite ordentligt julpynt till det här huset. Trist! Vi har inte ens ljusstakar och stjärnor till alla fönster 🙁

På kvällen gjorde jag iordning en pepparkaksdeg, av den ska jag baka stora hjärtan som ska användas till julpyssel på lördag. Årets traditionsenliga julpyssel ska vara hos Anna. Vi har haft det hos oss tre år på raken, men nu blir det hos dom 🙂

Idag kom Verisure hit och installerade larm, det känns bra. Larmet har även skalskydd, det känns superbra! Nu ska vi bara lyckas lära barnen också.

Mikael har spenderat hans lediga dag till att klinkla lilla toaletten, det blir riktigt bra.

20131202-221006.jpg

20131202-221606.jpg
Idas ny mus lyser och ser jätteläcker ut 🙂

20131202-221648.jpg