Idag är det måndag och julvecka (för oss!). På fredag ska vi ha lilla julafton tillsammans med barnen. Sen åker de allihop till de andra föräldrarna på söndag. Både Mikael och jag ser fram emot att fira jul. Både för att det är skönt ”att få det gjort” och för att vi är nyfikna och se vad barnen tycker om deras julklappar. Jag hoppas dagarna går fort till fredag…

Igår kämpade vi som sagt med om-möblering hemma. Vi jobbade på bra och själva flytten mellan våningsplanen tog inte mer än 3 timmar. Men vi har å andra sidan inte packat upp allt i hyllorna än… inte heller kopplat ihop alla elektroniska apparater. Nu gjorde vi så att Philip får gamla stora TV:n i sitt rum och Gustaf fick tillbaka sin gamla 32-tummare. Det blir mycket bättre så. Eftersom vi inte har någon duk till projektorn än så fyller inte nya TV-rummet någon funktion än. Men vi tror att det kommer att bli jättebra när allt är klart. Vi satt igår kväll och kollade på nätet efter projektordukar, det visade sig vara en djungel. Det enda vi med säkerhet kom fram till var att vi ska ha en grå duk, men de var självkart slutsålda alla med rätt storlek och till rimligt pris. Så vi får se hur länge det dröjer innan vi kan införskaffa en sådan.

Nu återstår ännu en vecka. På fredag ska jag vara ledig, så det är 4 halvkorta dagar kvar innan jag får 6 dagar ledigt… det blir skönt!

20121217-074523.jpg