Nu är äntligen klädkammaren helt inflyttad och klar. Det blev jättefint. Det ser rörigt ut på bilderna, men i verkligheten så känns det välsorterat och rymligt därinne. Det blev jättefint och både Mikael och jag är nöjda med resultatet. Nu funderar vi på nästa steg i vår renovering… men vi är ganska överens om att vi inte ska göra nånting mer härinne nu… utan nästa kraftansträngning kommer att vara utomhus. Vi planerar och funderar 🙂

Jag och Mikael fortsätter att sova dåligt… vi är jättetrötta och oron i oss släpper inte… antagligen har det att göra med att det är struligt med mina barns pappa just nu och det fortsätter att vara tjafs och bråk. Hur mina barn mår är nåt som varken jag eller Mikael lyckas släppa riktigt.

KLÄDKAMMAREN FÖRE:

KLÄDKAMMAREN EFTER:

Fler bilder finns under fotografier!