Den här veckan känns jättelång… det är fortfarande bara torsdag, men det känns som det var typ två veckor sen vi lämnade barnen… skumt! Men det kanske blir så när jag sitter på jobbet typ dygnet runt och inte har nåt liv alls. Jag kör 14-timmars pass den här veckan…. men nästa vecka är det över, då kommer bokslutet att vara i princip klart, såå skönt!

Mikael kämpar med belysning till vårt sovrum. Det är lite knepigt men han är jätteduktig! Längtar tills jag får jobba lite hemma också… nu var det länge sen vi gjorde nåt (abstinenes!!).

En till sak som är ny är att från och med mina barns nästa ”pappa-vecka” så kommer Victor att bo hos oss lite mer, hans pappa-vecka kommer endast att vara från torsdag-måndag istället för måndag-måndag som det är idag. Det blir härligt, 3 dagar till med ett av mina älskade barn… jag önskar bara att det var alla tre… I tisdags ringde Ida mig på kvällen (från pappa) och störtgrät… hon saknade mig så mycket… det skär i hjärtat… särskilt när det bara är dag 2 av pappa-veckan. Saknar henne… och de andra!